MHTE: 0206E60000529700
Member of HATTA : 1864

Τελευταία Άρθρα

+30 210 3232888
+30 210 3232322
Καραγεώργη Σερβίας 4, Αθήνα, Σύνταγμα, 10562
[email protected]

Acrotel Athena Pallas 5* – Νικήτη Σιθωνίας Χαλκιδική_

Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται στην Ελιά, προσφέροντας ιδιωτική παραλία. Το Athena Pallas διαθέτει 2 εστιατόρια, μπαρ μέσα στην πισίνα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις σπα. Ο Νέος Μαρμαράς βρίσκεται 8χλμ. μακριά. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Τα όμορφα δωμάτια και οι σουίτες του Athena Pallas χαρακτηρίζονται από ξύλινα δοκάρια και πέτρινη διακόσμηση. Όλα είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό και μίνι μπαρ.

Το κέντρο σπα του Athena Pallas Village περιλαμβάνει δωμάτια για μασάζ, σάουνα, υδρομασάζ, χαμάμ και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δροσιστικές βουτιές σε μια από τις 3 εξωτερικές πισίνες.

Το κεντρικό εστιατόριο, Doxato, σερβίρει πλούσιο πρωινό και δείπνο σε μπουφέ. Στην ταβέρνα Aegean Taste θα απολαύσετε τοπικά πιάτα με θέα στον υπέροχο χώρο της πισίνας. Κοντά στην πισίνα υπάρχουν επίσης 3 σνακ μπαρ.

Ακόμη, σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων με σπα θα βρείτε παιδική πισίνα και γήπεδα τένις. Παρέχονται επιχειρηματικές υπηρεσίες και υπηρεσίες εισιτηρίων/περιηγήσεων και συναλλάγματος. Επιπλέον, οργανώνονται γαμήλιες τελετές. Η στάθμευση πραγματοποιείται δωρεάν στις εγκαταστάσεις.

 

Μοιραστείτε το:
You don't have permission to register