MHTE: 0206E60000529700
Member of HATTA : 1864

Τελευταία Άρθρα

+30 210 3232888
+30 210 3232322
Λ. Βουλιαγμένης 323, Αγ. Δημήτριος 172 36
[email protected]

Καππαδοκία

Αναχωρήσεις: 13,20,27/07,03,10,17,24&31 /08/24

Κομοτηνή – Δαρδανέλια –  Εσάκι Σεχιρ – Γόρδιο –  Άγκυρα  – Άβανος – Κοιλάδα  Κοράματος-

– Σίνασσο – Μαλακόπη  –  Κοιλάδα  Περιστρέματος  – Προύσα

Πρόγραμμα(Εκτύπωση)
1ηΜέρα

Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και  της  ΛΑΡΙΣΑΣ  και συνεχίζουμε μέσω  ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού,  με  την  τελευταία  μας  στάση  στην  περιοχή  της  ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ, για  να  καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος,  δείπνο  προαιρετικά, διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
2ηΜέρα

Κομοτηνή-Eσκι Σεχιρ

Πρωινό και αναχώρηση για ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων, για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέσω ΚΕΣΑΝΗΣ και νέας γέφυρας Δαρδανελίων και ‘ απολαμβάνουμε ‘ μια μοναδική εικόνα από τα στενά των Δαρδανελίων και την ευρύτερη περιοχή. Τακτοποίηση νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πολύ όμορφη πόλη του ποταμού Τέμβριου, 790 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, στη Φρυγική πεδιάδα, διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
3ηΜέρα

Εσκί Σεχίρ-Γόρδιος- Άγκυρα- Άβανος

Αναχώρηση για ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, με τη διαδρομή μας να περνάει από το ΓΟΡΔΙΟ, σημείο γνωστό σε όλους για τον γόρδιο δεσμό του Μ. Αλεξάνδρου, αλλά και από την πρωτεύουσα της Τουρκίας, την ΑΓΚΥΡΑ, όπου θα έχουμε σύντομη περιήγηση. Μια πόλη με δύο όψεις η μια σαφώς σύγχρονη, αποτέλεσμα της θέλησης ενός μόνο ανθρώπου, του Ατατούρκ για τη δημιουργία σπουδαίου ασιατικού κέντρου, η άλλη παλαιά, που μαρτυρεί το παρελθόν της Τούρκικης πρωτεύουσας. Επίσκεψη στο Μαυσωλείο του Ατατούρκ ένα πραγματικά μεγαλοπρεπές μνημείο και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε αργά το απόγευμα, στο ξενοδοχείο μας στην ΑΒΑΝΟ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με την πόλη που βρίσκεται στην καρδιά της Καππαδοκίας, στις όχθες του Άγη ποταμού, περιοχή φημισμένη για τις βιοτεχνίες υφαντών και κεραμικών. Διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
4ηΜέρα

Καππαδοκία ( Κοιλάδα Κοράματος)

Ξενάγηση - γνωριμία με την περιοχή της ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ, όπου χάρη στην ομορφιά της και τους βυζαντινούς θησαυρούς που διαθέτει, είναι ένα από τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου, η συνάντηση της φωτιάς, του νερού και του αέρα. Το λεκανοπέδιο της Καππαδοκίας έχει σχηματιστεί από διάβρωση και ανήκει σε ένα αρχαίο οροπέδιο, το έδαφος του οποίου αποτελείται από ηφαιστειακό υλικό, πολύ μαλακό, από τη συσσώρευση λάβας και λάσπης που κύλησαν από τα βουνά. Από την διάβρωση το έδαφος σχίστηκε, δίνοντας στο τοπίο μια όψη σεληνιακή. Έτσι το οροπέδιο αλλοιώθηκε, παίρνοντας εκπληκτικά σχήματα. Συναντά κανείς λοιπόν στο βάθος της κοιλάδας, κώνους, κολόνες, πύργους, πυραμίδες ή βελόνες των οποίων το ύψος φτάνει μέχρι και τα τριάντα μέτρα. Υπάρχουν 360 εκκλησίες λαξεμένες μέσα στο μαλακό ηφαιστειακό υλικό. Θα επισκεφθούμε το χωριό ΖΕΛΒΕ λαξευμένο μέσα στα βράχια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και προαιρετική διασκέδαση με χορούς των Μεβλανιάνων (Δερβίσηδων) και διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
5ηΜέρα

Καππαδοκια ( Συνάσσω - Μαλακόπη-Κοιλάδα Περιστρέματος)

Επίσκεψη στη ΣΙΝΑΣΣΟ και ξενάγησή στον ιερό Nαό του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, καθώς και το Ναό του Αγίου Βασιλείου. Ακολουθεί επίσκεψη - ξενάγηση στην υπόγεια πόλη της Μαλακοπής, σε βάθος 55μ. και έκταση 4,500 τ.μ.. Θα γνωρίσουμε την καλοδιατηρημένη εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, και θα θαυμάσουμε τον τρούλο που παραμένει σχεδόν άθικτος, για να συνεχίσουμε με την Καρβάλη για επίσκεψη στην εκκλησία του Αγ. Γρηγορίου του Ναζιανζηνού.Επόμενος σταθμός η κοιλάδα του Περιστρέματος (Ihlara), με τις εκπληκτικά λαξευμένες εκκλησίες στη λάβα που έχει παγώσει. Θα θαυμάσουμε ένα ιδιόμορφο τοπίο στο οποίο υπάρχουν περίπου 100 λαξευμένες εκκλησίες, τέσσερες εκ των οποίων θα γνωρίσουμε. Οι κάθετοι βράχοι κομμένοι σαν από μαχαίρι, εντυπωσιάζουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
6ηΜέρα

Καππαδοκία-Προύσα

Πρωϊνή αναχώρηση για ΠΡΟΥΣΑ, με τη διαδρομή μας να περνά από την Αλμυρή λίμνη. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ στην ΠΡΟΥΣΑ. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος, για γνωριμία με την πόλη που φιλοξενεί μεταξύ άλλων, τον τάφο του Καραγκιόζη και το Ουλού Τζαμί με τους είκοσι τρούλους, διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
7ηΜέρα

Προύσα - Κομοτηνή

Μετά το πρωινό, από τη γνωστή διαδρομή περνώντας και πάλι από τη νέα γέφυρα των Δαρδανελλίων, θα καταλήξουμε για διανυκτέρευση στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Περισσότερα (+)
8ηΜέρα

Κομοτηνή – Αθήνα

Πρωϊνό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Με μικρές στάσεις καθοδόν φθάνουμε το βράδυ.
Περισσότερα (+)
Περιλαμβάνονται:
 • Eκδρομές - περιηγήσεις με  πολυτελές κλιματιζόμενο  πούλμαν.
 • Διαμονή (5) διαν/σεις στην Τουρκία σε ξενοδοχεία   4* .
 • Ημιδιατροφή στην ΤΟΥΡΚΙΑ (  5  πρωινά,  5  δείπνα).
 • Δύο  διαν/σεις στην ΕΛΛΑΔΑ  σε   ξενοδοχεία 3*  με   πρωινό .
 • Ξεναγήσεις   σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.
 • Αρχηγός -  συνοδός.
 • Ασφαλιστική   κάλυψη αστικής ευθύνης .
 • Φ.Π.Α.  /  Φόροι  ξενοδοχείων
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Ποτά  στα  προσφερόμενα    δείπνα.
 • Ότι  αναφέρεται  ως προτεινόμενο  η  προαιρετικό  και  ότι
 • ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.
Μοιραστείτε το:
You don't have permission to register