MHTE: 0206E60000529700
Member of HATTA : 1864

Τελευταία Άρθρα

+30 210 3232888
+30 210 3232322
Καραγεώργη Σερβίας 4, Αθήνα, Σύνταγμα, 10562
[email protected]

Ρήνος-Μέλανας Δρυμός

Αναχωρήσεις: 22/12/22 & 22/01/23

ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ – ΑΛΣΑΤΙΑ – ΡΗΝΑΝΙΑ

ΜΑΝΧΑΙΜ – ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ  – ΛΙΝΤΑΟΥ –  ΤΙΤΙΖΕΕ – ΡΗΝΟΣ – ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ – ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ – ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΤΕΝ  ΜΠΑΤΕΝ –  ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ

 

Πρόγραμμα(Εκτύπωση)
1ηΜέρα

Αθήνα-Πάτρα

Αναχώρηση  το  πρωί για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ. Διανυκτέρευση εν πλώ.
Περισσότερα (+)
2ηΜέρα

Ανκόνα-Τιρόλο

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για το ΤΥΡΟΛΟ. Περνώντας από τις περιοχές Μάρκε, Αιμίλια Ρομάνια και διασχίζοντας της Άλπεις της Βόρειας Ιταλίας, θα καταλήξουμε στην ευρύτερη περιοχή του ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ, της πρωτεύουσας του Τυρόλο, για διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
3ηΜέρα

Ιννσμπρούκ-Ζάνκτ Αντόν-Λίμνη Κωστάντζας-Λινταου-Μέλανας δρυμός-Τιτιζεε-Μανχάιμ

Μετά το πρωινό θα έχουμε σύντομη γνωριμία με την πόλη του ποταμού ΙΝΝ, πριν αναχωρήσουμε για τις μαγευτικές περιοχές του ΤΥΡΟΛΟ και του ΦΟΡΑΛΜΠΕΡΓΚ, όπου μέσω του τούνελ ΖΑΝΚΤ ΑΝΤΟΝ θα συνεχίσουμε για την ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ. Άφιξη στο παραλίμνιο ΛΙΝΤΑΟΥ για να γνωρίσουμε το γραφικό λιμάνι με το Λιοντάρι και τον Φάρο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, απολαμβάνοντας τον καφέ μας με θέα την λίμνη. Επόμενος μας σταθμός το ΤΙΤΙΖΕ, στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού (Μαύρο Δάσος). Προαιρετική βόλτα με πλοιάριο στη μικρή λίμνη και ελεύθερος χρόνος για περιπάτους και αγορές αναμνηστικών. Το βράδυ μέσω ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΡΛΖΡΟΥΗΣ, θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΜΑΝΧΑΙΜ, πόλη στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
4ηΜέρα

Μανχάιμ-Βαυαρία-Ρόττενμπουργκ-Φραγκονιά Φραγκονιά

Μια ακόμη συναρπαστική ημέρα ξεκινά, με την εκδρομή μας στο Μεσαιωνικό ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ, στο κρατίδιο της Βαυαρίας στην περιοχής της Φραγκονίας. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα Μεσαιωνικά τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Ιακώβου καθώς και την έκθεση Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και το Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ΜΑΝΧΑΙΜ, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
5ηΜέρα

Μανχάιμ-Μπίνγκεν-ποταμός Ρήνος-Κρουαζέρα-Κομπλεντζ

Αναχώρηση για την περιοχή του Ρήνου, μια από τις όμορφες της Γερμανίας, πλάι στον ποταμό με τα επιβλητικά κάστρα, τους αμπελώνες και τα γραφικά χωριουδάκια. Άφιξη στο ΖΑΝΚΤ ΓΚΟΡ με τον επιβλητικό βράχο Λόρελαι. Προαιρετική κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο, άφιξη στην πόλη ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ, για να δούμε το επιβλητικό μνημείο του Βίλχεμ Κάιζερ, σύμβολο της Γερμανικής Ενότητας . Επιστροφή στο Μάνχαιμ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
6ηΜέρα

Μανχάιμ-Χαιδεμβέργη

Πρωινή επίσκεψη στην ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ, από τις λίγες πόλεις που γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πλάι στον ποταμό Νέκαρ με το κάστρο, την παλιά έδρα των Παλατίνων, με τα επιβλητικά κωδωνοστάσια των εκκλησιών και τις στέγες των σπιτιών της πόλης στην περιοχή των καλλιτεχνών. Θα γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο με τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο αλλά και το παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Επιστροφή το μεσημέρι στο ΜΑΝΧΑΙΜ και γνωριμία με το κέντρο της πόλης. Θα δούμε το ΒΑΣΣΕΡ ΤΟΥΡΜ, σύμβολο της πόλης και το λιμάνι του Ρήνου, ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια λιμάνια της χώρας. Χρόνος ελεύθερος στα πολυκαταστήματα της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
7ηΜέρα

Μανχάιμ-Μπάτεν Μπάτεν-Στρασβούργο-Κολμάρ-Μιλάνο

Αναχώρηση για το Μπάντεν Μπάντεν, την κωμόπολη στο ομοσπονδιακό κράτος της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στην Γερμανία. Βρίσκεται στις δυτικές πλαγιές του Μέλαινος Δρυμού, στις όχθες του ποταμού Όου, κοντά στην Καρλσρούη. Eίναι από τις πιο γραφικές λουτροπόλεις της Γερμανίας, επίσης προσφέρει και πολλές ευκαιρίες για ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες. Οι πηγές του Μπάντεν-Μπάντεν είναι γνωστές για πάνω από 2.000 χρόνια και οι σχετικές εγκαταστάσεις σήμερα θυμίζουν έντονα ρωμαϊκά λουτρά του 3ου αιώνα μ.Χ. Επόμενος σταθμός η περιοχή της Αλσατίας και η πόλη του ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ. Μικρή στάση για περιπάτους στην παλιά πόλη με τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό ΝΟΤΡ ΝΤΑΜ και συνεχίζουμε για ΚΟΛΜΑΡ, μια πολύ όμορφη πόλη, με χρωματιστά κτίρια, που βρίσκεται στο ‘’δρόμο του κρασιού . Η διαδρομή μας συνεχίζεται και μας οδηγεί στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή του ΜΙΛΑΝΟΥ, για δείπνο και διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
8ηΜέρα

Μιλάνο-Ανκόνα

Νωρίς το πρωί μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλώ.
Περισσότερα (+)
9ηΜέρα

Πάτρα-Αθήνα

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.
Περισσότερα (+)
Περιλαμβάνονται:
 • Εκδρομές περιηγήσεις  με  πολυτελές  κλιματιζόμενο   πούλμαν.
 • Διαμονή  σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία   4*.
 • Ημιδιατροφή  στα  ξενοδοχεία, εκτός της  2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ  ( 6  πρωϊνά  & 5  δείπνα ).
 • Εισιτήρια  πλοίων   σε  4ΚΛΙΙΝΕΣ    καμπίνες  με W.C. (  ΑΒ4 ).
 • Aρχηγός  -  Συνοδός.
 • Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.  //   Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Ποτά  στα  προσφερόμενα  δείπνα.
 • * Ότι  αναφέρεται  ως προτεινόμενο  η  προαιρετικό   και  ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο
 • πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.
 • Φόροι  ξενοδοχείων  και  Check  point ( 25 €  ανά  άτομο ).
Μοιραστείτε το:
You don't have permission to register