MHTE: 0206E60000529700
Member of HATTA : 1864

Τελευταία Άρθρα

+30 210 3232888
+30 210 3232322
Καραγεώργη Σερβίας 4, Αθήνα, Σύνταγμα, 10562
[email protected]

Βελιγράδι

Αναχωρήσεις: 23/12

Φρούσκα Γκόρα – «Άγιο Όρος» Σερβίας – Νόβισαντ – Sremski Karlovci

Πρόγραμμα(Εκτύπωση)
1ηΜέρα

Αθήνα - Βελιγράδι

Πτήση για το Βελιγράδι στις 04.30. Άφιξη 05.15 στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα και μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρωινό και άμεση τακτοποίηση στα δωμάτια . Ελεύθερο ημέρα για μία πρώτη γνωριμία με το κέντρο της πόλης . Απολαύστε τον 1ο καφέ στην πόλη στον μοναδικό πεζόδρομο Κνεζ Μιχαϊλοβα.  Απογευματινή ξεκούραση. Προαιρετική κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη . Για το δείπνο , σας προτείνουμε μία βόλτα στην Skadarljia (μποέμ γειτονιά της πόλης με bars , clubs και τσιγγάνικα βιολιά). Διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
2ηΜέρα

Βελιγράδι (ξενάγηση)

Γνωριμία με το πανέμορφο Βελιγράδι ή αλλιώς την Λευκή πόλη των Βαλκανίων . Ξεκινάμε με το Οθωμανικό φρούριο Kalemegdan το οποίο δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα .Θα θαυμάσουμε την πόλη από ψηλά και θα συνεχίσουμε στον πεζόδρομο Κνεζ Μιχαϊλοβα που θα μας οδηγήσει στην πλατεία Δημοκρατίας όπου δεσπόζει το άγαλμα του Κνεζ Μιχαϊλο . Η Λυρική Σκηνή , το Δημαρχείο , το Κοινοβούλιο , τα παλιά Ανάκτορα και το μνημειακό κέντρο του Τίτο , είναι μερικά από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης. Θα συνεχίσουμε με τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Σάββα τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό στον κόσμο . Απόγευμα ελεύθερο . Διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
3ηΜέρα

Βελιγράδι (ελεύθερη μέρα) – Προαιρετική εκδρομή Τόπολα- Λόφος Όπλενακ- Κραγκούγεβατς (Χριστουγεννιάτικο γεύμα)

Ημέρα ελεύθερη στην ολοζώντανη αυτήν πόλη για να περπατήσετε στα σοκάκια της παλιάς πόλης, με τα παραδοσιακά καφέ και μπαράκια, όπου συχνάζουν καλλιτέχνες και μποέμ της Σερβικής κουλτούρας. Προαιρετική εκδρομή στην πόλη Τόπολα με τον λόφο Όπλενακ , την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με τα περίφημα ψηφιδωτά ,το σπίτι της Βασιλικής οικογένειας και το μαυσωλείο της δυναστείας Καρατζόρτζεβιτς που κτίστηκε από τον Βασιλιά Πέτρο . Τελευταίος σταθμός η πόλη Κραγκούγεβατς στην καρδιά της Σερβίας όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το εργοστάσιο της ιστορικής αυτοκινητοβιομηχανίας Zastava , το μνημείο για τα 6.000 θύματα από την Ναζιστική Γερμανία και το ιστορικό κέντρο . Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.
Περισσότερα (+)
4ηΜέρα

Πάρκο Φρούσκα Γκόρα- «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας στις 11.30 με προορισμό ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, την Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO).Ακολουθεί το κουκλίστικο Sremski Karlovci , μπαρόκ πόλη με ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία. Επόμενος μας σταθμός το Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα(βόρεια επαρχίας της Σερβίας) .Θα ξεναγηθούμε στην πόλη και θα δούμε τον Καθεδρικό ναό , την πλατεία Slobodan , το Δημαρχείο κ.α .Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στα σοκάκια της παλιάς πόλης και να απολαύσετε τον καφέ και το φαγητό σας . Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου .
Περισσότερα (+)
5ηΜέρα

Βελιγράδι - Αθήνα

Ακολουθεί η πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα στις 00.30.
Περισσότερα (+)
Περιλαμβάνεται:
 •  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βελιγράδι-Αθήνα με την AIR SERBIA JU 517 , 04.30-05.15 JU 516 , 00.30-03.00
 • Εκδρομές-ξεναγήσεις , σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Διαμονή σε ένα από τα παραπάνω ξενοδοχεία 4* του τιμοκαταλόγου. Τα δωμάτια θα δοθούν με την άφιξη στα ξενοδοχεία νωρίς το πρωί.
 • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ(σύνολο 04 πρωινά)
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια
 • Αρχηγός/συνοδός
 • ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Η εκδρομή της 3ης ημέρας του προγράμματος συμπεριλαμβανομένου και του Χριστουγεννιάτικου γεύματος            (το κόστος ανά άτομο αναμένεται).
 • Η κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη (15 ευρώ ανά άτομο).
 • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής (155 ευρώ ανά άτομο).
 • Είσοδοι σε μουσεία , μνημεία , αξιοθέατα
 
Μοιραστείτε το:
You don't have permission to register